Leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op onze producten, wij verzoeken u deze aandachtig door te lezen.

Al onze overeenkomsten, aanbiedingen, leveringen en uitvoeringen geschieden volgens de ‘Algemene verkoopvoorwaarden van Arisda BV’ gedeponeerd bij de KVK te Rotterdam.

Daarnaast houdt Arisda BV zich uiteraard aan de Wet “Verkoop op afstand”.

Enkele belangrijke leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen zijn als volgt:

Levertijd

Alle artikelen in ons assortiment zijn voorraadartikelen. Uw bestelling wordt na betaling over het algemeen binnen 2 werkdagen verstuurd en zeker binnen 5 werkdagen. In enkele gevallen kan het zo zijn dat een voorraadartikel tijdelijk is uitverkocht. Wij zullen u in dat geval telefonisch of via internet informeren over de levertijd. Wanneer u de levertijd te lang vindt kunt u de overeenkomst uiteraard kosteloos ontbinden (zie ook retour- en annuleringsvoorwaarden).

Betaalwijze

De volgende opties zijn mogelijk: Vooruitbetaling per bank of giro ,Betalen via ideal met uw eigen bank.
Bestellen vanuit het buitenland niet mogelijk.

Toleranties

Voor afmetingen en dikten van materialen geldt een tolerantie van max. 2,5%. Garantiebepalingen Op alle artikelen uit ons assortiment, waarvan u in alle redelijkheid een lange levensduur mag verwachten, krijgt u 6 maanden garantie bij defecten of fabricagefouten. Uw leveringsbon is het garantiebewijs.

Retour- en annuleringvoorwaarden

Voor iedere bestelling bij puinzakkenkopen.nl geldt een bedenktijd van 7 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de overeenkomst met Arisda BV herroepen zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen; mits de goederen in de originele staat verkeren. U betaalt in dit geval alleen de kosten voor het terugzenden van de goederen. Wanneer u reeds heeft betaald krijgt u uw geld zo snel mogelijk teruggestort (en tenminste binnen 30 dagen). De termijn van het herroepingsrecht gaat in op de dag waarop u de goederen ontvangt. Wanneer u de overeenkomst wilt herroepen dient u telefonisch of per e-mail contact op te nemen met ons. Wij zullen u dan informeren hoe u de goederen het best terug kunt sturen. Wanneer u de bestelling annuleert voor verzending worden geen kosten in rekening gebracht. Annuleert u de bestelling na verzending dan draagt u zelf op voor de kosten voor retourzending.Te veel bestelde artikelen kunnen niet retour worden genomen.

Verantwoordelijkheid

Arisda BV geeft op basis van uw beschrijvingen een zo goed mogelijk beschrijving. In praktijk komt het soms voor dat resultaten tegenvallen. Arisda BV kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze tegenvallende resultaten, omdat ze sterk afhankelijk zijn van de situatie. Omdat u zelf de verantwoordelijk draagt voor de wijze waarop u onze producten aanbrengt en/of toepast kan Arisda BV ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele vervolgkosten die voortvloeien uit gebruik van onze producten; ook niet wanneer deze zijn toegepast zoals beschreven in de productomschrijving en/of op onze website.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de orderafhandeling alsmede voor marketingdoeleinden binnen Arisda BV. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.